Top
Services
What we do & how we do it

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι ενδελεχείς & αξιόπιστες διαδικασίες έρευνας αγοράς αποτελούν τη βάση για τη συλλογή απόψεων, στοιχείων & σημαντικών πληροφοριών, για το κάθε έργο ξεχωριστά. Ταυτόχρονα, οι αναλύσεις των αποτελεσμάτων και των «απαιτήσεων» του έργου σε συνδυασμό με τα ακριβή, πλήρως ενημερωμένα στατιστικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε, οδηγούν στην σωστή επιλογή ``Στρατηγικής`` επικοινωνίας & μείγματος Marketing, για τον έγκαιρο & αποτελεσματικό προγραμματισμό - χειρισμό των ``δράσεων`` του έργου για την απόλυτη κατανόησης της ``αγοράς στόχου``, με εξαιρετική ακρίβεια. Η έρευνα & η στρατηγική επικοινωνίας είναι το ``μυστικό της επιτυχίας``!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Πως θα σας φαινόταν, αν η φωτογραφία στο διαβατήριο ή στην ταυτότητα σας, δεν σας άρεσε & είσαστε υποχρεωμένοι να την ``κουβαλάτε`` μαζί σας μια ζωή; Το ίδιο μπορεί να συμβεί με μια λάθος επιλογή στην παρουσίαση της εταιρικής σας ταυτότητας, να ``ντρέπεστε`` να την δείξετε! Για μας η ``εταιρική εικόνα`` είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και την υλοποιούμε με βαθυστόχαστη μελέτη των δεδομένων, του αντικειμένου, των στόχων αλλά & του ιστορικού - βιογραφικού της επιχείρησης του πελάτη. Αποτέλεσμα; Ορισμένα από τα πιο ``αναγνωρίσιμα`` εμπορικά σήματα της αγοράς, ανήκουν σε επιτυχημένους πελάτες μας!

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Με μια ευρεία γκάμα εφαρμογών & δυνατοτήτων, όπως ο μηχανολογικός σχεδιασμός, η μακέτα, ο φωτορεαλισμός και η τελική συσκευασία, προσφέρουμε τη δυνατότητα είτε να σχεδιάσουμε & να δημιουργήσουμε εξ’ αρχής την κατάλληλη συσκευασία, είτε να αναβαθμίσουμε ``οπτικά`` τις ήδη υπάρχουσες συσκευασίες, με σκοπό την καλύτερη προώθηση στην ``αγορά στόχο`` και την ανάπτυξη των πωλήσεων σας. Η εμπειρία μας σε συσκευασίες προϊόντων PL (privatelabels) σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιδέες, είναι ο λόγος που εμπιστεύονται σε εμάς την ανάπτυξη των συσκευασιών τους, ολοένα και περισσότερες εταιρείες καθημερινά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, στα άρτια εξοπλισμένα studio μας οι επαγγελματίες φωτογράφοι μας ανεβάζουν σε «άλλο επίπεδο» την έννοια Διαφημιστική φωτογραφία. Οι εξαιρετικές packshoot λήψεις μικρών ή μεγάλων αντικειμένων, οι styling φωτογραφήσεις, με φωτομοντέλα ή χωρίς, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, σε συνδυασμό με την άριστη γνώση των προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας, καθιστούν σίγουρο ένα πράγμα. Ότι το τελικό αποτέλεσμα, θα σας εντυπωσιάσει!

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Σε ένα παγκόσμιο ψηφιακό περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς, εξελίσσεται και αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, η ανάγκη για αποδεδειγμένα αποτελεσματικούς συνεργάτες όσον αφορά όχι μόνο το σχεδιασμό & τον προγραμματισμό της ιστοσελίδας ή του e-shop σας αλλά κυρίως την ασφάλεια του, είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Καθημερινά, όλη η web ομάδα μας, είναι δίπλα σας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευχάριστη διάθεση, πρωτοποριακές ιδέες και άριστη γνώση όλου του όγκου εργασιών, για να σας καθοδηγήσει & να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.<br /> HOSTING / ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ / SECURITY - SSL / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Το άρτια εκπαιδευμένο στελεχιακό δυναμικό μας, με γνώση στατιστικών μεθόδων & στοχευμένης ανάλυσης, μεγάλη εμπειρία & εξειδίκευση, θα σας κατευθύνει σωστά, προκειμένου να πετύχετε το μέγιστο δυνατό όφελος με τη μικρότερη δαπάνη αλλά & την κατάλληλη μέθοδο, όσον αφορά την δημιουργία & υλοποίηση αποτελεσματικής διαφημιστικής ``καμπάνιας`` σας στον παγκόσμιο ιστό αλλά και στα socialmedia.<br /> WEB CAMPAINS / SOCIAL MEDIA / GOOGLE ADS

ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ – ΤΙΜΗΣ

Εάν αναζητάτε την καλύτερη πρόταση για οποιαδήποτε επικοινωνιακή σας ανάγκη, επενδύοντας όσο δυνατόν λιγότερα χρήματα σε στοχευμένη προβολή, απαιτώντας το μέγιστο αποτέλεσμα, είμαστε οι άνθρωποί σας!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Το ‘brainstorming’ είναι η αγαπημένη μας λέξη! Η μέρα είναι καλή για εμάς, μόνο όταν ξεκινά με ‘φρέσκιες’ ιδέες για τα projects των πελατών μας & γίνεται ακόμη καλύτερη, όταν τελικά τις επιλέγουν. Αυτή είναι η πιο μαγική στιγμή της ημέρας!

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός & οι ανάγκες του διαφορετικές. Έτσι σκεπτόμαστε το κάθε διαφημιστικό project που αναλαμβάνουμε, προσαρμόζοντας τη δική μας οπτική στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε συνεργάτη, ξεχωριστά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ανάγκη για αποτελεσματική επικοινωνία είναι απαραίτητη όσο ποτέ στο παρελθόν, ο σύμβουλος διαφήμισης, θα πρέπει να αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη για την επιχείρηση, ικανός να κατευθύνει με τη σωστή μέθοδο το σύνολο της προσπάθειας, στον στόχο.Το αποτέλεσμα, και βέβαια μετράει, ειδικά όταν έχεις τον τρόπο να το μετρήσεις!

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Με εξαιρετική οργάνωση, μεθοδικότητα και επαγγελματισμό, προσκολλημένοι στο πλάνο της εκάστοτε εργασίας, ακολουθούμε πιστά τα χρονοδιαγράμματα, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες, πίεση, αντιμετωπίζοντας με θετικό τρόπο τυχόν δυσκολίες. Μόνος σκοπός για εμάς είναι η ολοκλήρωση, έγκαιρα και αποτελεσματικά της εργασίας και η πλήρης ικανοποίηση του συνεργάτη.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου & της αγοράς, η συνεχής ενημέρωση σε νέες τεχνικές, προϊόντα και υπηρεσίες, το πάθος και η εργατικότητά μας, είναι το «μείγμα» εκείνο που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι για την τεχνογνωσία μας. Είμαστε πρόθυμοι να την μοιραστούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία συνεργασίας που θα μας δοθεί.