Με λίγα λόγια...

Η BLADEadv είναι διαφημιστική εταιρεία, με κύριο αντικείμενο το σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων εταιρικής και προϊοντικής επικοινωνίας. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα στρατηγικής, που απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις εντατικής λιανικής πώλησης, σε εισαγωγικές, βιοτεχνικές εταιρείες ή βιομηχανίες, κατέστησαν την BLADEadv, μια από τις αποτελεσματικότερες διαφημιστικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Λιανεμπορίου.
Από την ίδρυσή της το 2009 μέχρι και σήμερα, η BLADEadv έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο επιτυχημένα brands, τόσο σε επίπεδο εμπορικών επιχειρήσεων & ιδιωτικών καταστημάτων, όσο και σε επίπεδο αλυσίδων.
Χρησιμοποιώντας τις νέες σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας, εξελίσσεται συνεχώς, επενδύει σε υλικοτεχνικές υποδομές, τεχνολογίες και εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό, με στόχο την συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών & προϊόντων της, προς όφελος των πελατών-συνεργατών της.
Η στρατηγική αυτή, η διαρκής ακατάπαυστη προσπάθεια σε όλους τους τομείς και οι στενές επιχειρηματικές σχέσεις με όλους τους συνεργάτες, την ανέδειξαν ως μια από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες διαφημιστικές εταιρείες της Ελλάδας.

Αξιόπιστα αποτελέσματα με σωστό σχεδιασμό, στον ιδανικό χρόνο!

ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙΜΗΣ

Εάν αναζητάτε την καλύτερη πρόταση για οποιαδήποτε επικοινωνιακή σας ανάγκη, επενδύοντας όσο δυνατόν λιγότερα χρήματα σε στοχευμένη προβολή, απαιτώντας το μέγιστο αποτέλεσμα, είμαστε οι άνθρωποί σας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αλήθεια, πόσο ‘μετράει’ για εσάς, το αποτέλεσμα της διαφημιστικής σας καμπάνιας? Σε τέτοιες εποχές όπου η ανάγκη για αποτελεσματική επικοινωνία είναι πιο απαραίτητη όσο ποτέ στο παρελθόν, ο σύμβουλος διαφήμισης, θα πρέπει να αποτελεί τον πιο στρατηγικό συνεργάτη για την επιχείρηση, ικανός να κατευθύνει με τη σωστή μέθοδο το σύνολο της προσπάθειας, στον στόχο. Το αποτέλεσμα, και βέβαια μετράει, ειδικά όταν έχεις τον τρόπο να το μετρήσεις!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Το ‘brainstorming’ είναι η αγαπημένη μας λέξη! Η μέρα είναι καλή για εμάς, μόνο όταν ξεκινά με ‘φρέσκιες’ πρωτότυπες ιδέες για τα projects των πελατών μας και γίνεται ακόμη καλύτερη, όταν τελικά τις επιλέγουν. Αυτή είναι η πιο όμορφη, η πιο μαγική στιγμή της ημέρας!

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Με εξαιρετικά επίπεδα οργάνωσης, μεθοδικότητα και επαγγελματισμό, προσκολλημένοι στο πλάνο της εκάστοτε εργασίας, ακολουθούμε πιστά τα χρονοδιαγράμματα, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες, πίεση, αντιμετωπίζοντας με θετικό τρόπο τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Μόνος σκοπός για εμάς είναι η ολοκλήρωση, έγκαιρα και αποτελεσματικά της εργασίας και η πλήρης ικανοποίηση του συνεργάτη. Οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας, είναι η καλύτερή μας διαφήμιση και νιώθουμε ευγνώμονες γι’ αυτό!

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και οι ανάγκες του διαφορετικές. Με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβανόμαστε & σκεπτόμαστε για το κάθε διαφημιστικό project που αναλαμβάνουμε, προσαρμόζοντας τη δική μας οπτική στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε συνεργάτη, ξεχωριστά. Προτεραιότητα για μας είστε πάντα εσείς!

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου και της αγοράς, η συνεχής ενημέρωση σε νέες τεχνικές, προϊόντα και υπηρεσίες, το πάθος και η εργατικότητά μας, είναι το «μείγμα» εκείνο που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι για την τεχνογνωσία μας. Είμαστε πρόθυμοι να την μοιραστούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία συνεργασίας που θα μας δοθεί.

Ορισμένοι από τους συνεργάτες μας

TOP